Κούπα με Εκτύπωση

Κούπα με Εκτύπωση
78 / 100

Κούπα με Εκτύπωση

 

Η κούπα με εκτύπωση είναι από τα πιο διαχρονικά αντικείμενα που αγοράζονται και μοιράζονται από όλες τις ηλικίες.

Αρχικά είχε ξεκινήσει η κούπα με εκτύπωση ως ένα απλό χρηστικό δώρο και με τα χρόνια αυτή η ιδέα εξελίχθηκε. Πλέον η κούπα με εκτύπωση είναι το ιδανικό μέσο για να προωθηθεί μια εταιρεία ή ένα κατάστημα με το λογότυπο της εταιρείας ή με οποιουδήποτε μήνυμα επιθυμεί ο εκάστοτε πελάτης. Επομένως, με την κούπα με εκτύπωση  μπορεί να επιτευχθεί μια μακροχρόνια αναγνώριση της εταιρικής ταυτότητας μια επιχείρησης.

Με αυτόν τον τρόπο η εταιρική ταυτότητα μπορεί να προωθηθεί με καλαισθησία αφού η επιλογή του τυποποιημένου στοιχείου στην κούπα με εκτύπωση είναι επιλεγμένη με προσοχή και με στοχοποιημένο κοινό. Η μεγάλη επιφάνεια της κούπας επιτρέπει να τυπωθεί ομοιόμορφα το λογότυπο ή κείμενο της διαφήμισης και αυτό είναι ένα από τα μεγάλα προτερήματά του.

Ακόμα η διαδικασία για να ετοιμαστεί μία κούπα με εκτύπωση δεν είναι χρονοβόρα και αυτό επιτρέπει να είναι εύκολα προσεγγίσιμη λύση για διαφημιστικούς λόγους. Επομένως, αφού η κούπα με εκτύπωση είναι εύκολο να ετοιμαστεί, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το κόστος της παραγωγής της να είναι χαμηλό και να επιτρέπει να παραχθεί σε πολλαπλάσια κομμάτια ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη και την εκδήλωση στην οποία θα δοθούν.

Παρόλα αυτά η κούπα με εκτύπωση μπορεί να δοθεί και ως ένα αναμνηστικό πέραν από τον επιχειρηματικό τομέα. Μπορεί σε μια κούπα με εκτύπωση να τυπωθούν εικόνες ή ταυτόχρονα να χρησιμοποιηθεί χρηστικά, δηλαδή σαν κούπα  για την τοποθέτηση αναμνηστικών ή γλυκών σε ένα γεγονός όπως μια βάφτιση.  Ένας τέτοιος τρόπος χρήσης της κούπας είναι ξεχωριστός και θα διατηρηθεί σε κάθε σπίτι ως ένα όμορφο αναμνηστικό για αρκετά χρόνια.

Επίσης, μπορούν να φτιαχτούν, σε μία κούπα με εκτύπωση, αναμνηστικά με προσωποποιημένη τη φωτογραφία του νονού ή της νονάς ή του ίδιου του μωρού και να ανήκουν στο πακέτο του μωρού.

Μια άλλη εκδοχή είναι να γίνει προσωποποιημένη μια κούπα με εκτύπωση με μια φωτογραφία από τη μια πλευρά και από την άλλη πλευρά ένα μήνυμα προς τον αποδέκτη της κούπας. Αυτή η εκδοχή μπορεί να έχει αποδέκτη κάποιο μέλος της οικογένειας προς υπενθύμισης ενός σημαντικού γεγονότος  ή να είναι καθαρά για προσωπική χρήση.

Συνεπώς μια κούπα με εκτύπωση μπορεί να έχει πολλούς και μακροχρόνιους αποδέκτες εύκολα και οικονομικά.

Για την δημιουργία μιας τέτοιας κούπας υπάρχουν επιχειρήσεις που αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας ένα τέτοιο εγχείρημα εύκολα και γρήγορα ειδικά αν πρόκειται και για μεγάλο αριθμό αποδεκτών και έτσι να υπάρξει το επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα.